januar 11, 2023

Lagerhoteller er det nye sort

Efterspørgslen efter lagerlejemål er markant stigende i Danmark, og dette gør det sværere at finde ledige lagerlejemål til sin virksomhed. Netop af denne grund er lagerhoteller blevet det nye hit for de danske virksomheder. Med en høj sikkerhed og stor fleksibilitet leverer lagerhotellerne altid. Læs denne artikel, og bliv klogere på, hvad et lagerhotel er, og hvorfor det måske kan være den perfekte løsning på opbevaring for dig og din virksomhed. 

Hvad er et lagerhotel?
Et lagerhotel fungerer på mange måder ligesom et normalt hotel – heraf navnet. På et lagerhotel kan du opmagasinere diverse forskellige varer ved at leje pladsen på lagerhotellet. Du kan både leje en plads i kortere og længere perioder. Dog anvendes lagerhotellerne oftest i kortere perioder. Der findes mange forskellige slags lagerhoteller. Nogle tilbyder et opvarmet lokale, mens andre tilbyder distributionsservices. Du kan derfor sagtens finde lagerhoteller, der er som skræddersyet til dig. Lagerhotellerne findes både for private og erhvervskunder, og de tilbyder en let og billig løsning på dine opbevaringsproblemer. Lagerhotellerne er det nye sort, og de er i høj grad blevet populære pga. den store efterspørgsel på lagerlejemål blandt danske virksomheder. 
Hvad koster lagerhoteller?
Prisen på lagerhotellerne varierer meget ift. størrelsen, beliggenheden og særlige tillægsydelser. Har du brug for et lokale med særlige temperaturforhold eller øget sikkerhed, er du nødt til at hive flere penge op ad lommen. Derudover spiller beliggenheden også en stor rolle. Lagerhoteller, der ligger placeret bedst ift. forskellige storbyer, rangerer i en højere prisklasse. Standardprisen for et opbevaringsrum i nærheden af storbyer som København, Aarhus og Aalborg ligger på omkring 600 kr. for 10 m2. Denne pris er uden tillægsydelser som varme og overvågning. Har din virksomhed brug for et opbevaringsrum i en kortere periode, kan lagerhotellerne være den perfekte løsning, da de er fleksible og tilbyder en let og sikker opbevaring. Har din virksomhed derimod brug for et opbevaringsrum i en længere tidsperiode, kan det bedst betale sig at investere i et lagerlokale. Den helt store fordel er, at de fleste lagerhoteller tilbyder leje uden nogen binding samt en nem og hurtig opsigelse, hvilket er fristende for mange travle virksomheder.

SHARE:
All 0 Replies to “Lagerhoteller er det nye sort”